MNS IT vă oferă servicii de design web profesional la prețuri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: mentenanță și administrare site web, devirusare și securizare site-uri infectate cu malware, optimizare SEO și promovare online, design grafic și identitate companie, găzduire web și înregistrare nume de domenii.

Pentru noi, un site web reprezintă un proiect unic si complex, ce nu se rezumă la doar câteva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizare pentru utilizatori, securizarea site-ului web, partea de grafică (de la logo și iconițe la galerii foto), mentenanță sau găzduire etc. Fiecare proiect web este unic, iar acest fapt pornește de la dorințele și nevoile fiecărui client în parte.

Web design profesional
Realizare site-uri web

Site-urile web pe care le realizăm sunt construite pe platforme CMS precum Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, OpenCart folosind framework-uri flexibile și puternice. Interfețele grafice sunt concepute pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile (web design responsive), fiind testate înainte de lansarea site-ului pe sisteme de operare și browsere diferite.

Optimizarea fiecărui site în parte pornește de la concepția structurii paginilor web, optimizarea textelor și a imaginilor, având ca focus principal atât viteza de încărcare a site-ului cât și optimizarea pentru motoarele de căutare SEO.

Noi nu doar construim site-uri web! Ne ocupam si de securizarea, devirusarea si mentenanta acestora.

Creare site-uri web

Mentenanță site web

Din punct de vedere al mentenanței, un site web poate fi comparat cu un autovehicul ce are nevoie de inspecții și revizii periodice, altfel starea lui de funcționare se poate deteriora. Indiferent de cât de recent a fost lansat site-ul dvs. web, acesta are nevoie de mentenanță periodică (este recomandat să se execute lunar), iar aceasta poate include actualizări ale platformei CMS și extensiilor acesteia, verificarea logurilor de securitate și erori, precum și remedierea eventualelor probleme descoperite.

Transfer site web

Transferul unui site web de pe un server pe altul (cu panouri de administrare cPanel sau Plesk) este susceptibil apariției unor erori sau chiar pierderi de date. Pentru a reduce la minim riscurile, nu folosim unelte automate și facem transferurile manual. Odată cu transferul unui site web, oferim și servicii conexe precum: reconfigurarea site-ului web funcție de particularitățile noului server și testarea acestuia pentru a ne asigura că funcționează la parametri, configurarea serverului (VPS sau dedicat), recrearea adreselor de e-mail, modificarea intrărilor DNS, etc.

Devirusarea site-ului web presupune mai multe etape și depind de platforma CMS pe care este construit site-ul web. În esență, acestea se rezumă la:

 • investigarea inițială a infecției (pentru a cunoaște unde avem o vulnerabilitate și cum putem devirusa site-ul eficient);
 • realizarea unui backup al site-ului infectat (just in case);
 • ștergerea fișierelor proprii CMS-ului, care au fost infectate, și reîncărcarea pe server a celor originale, curate;
 • devirusarea manuală a temei grafice și a altor funcții custom-made:
 • repararea vulnerabilităților și a erorilor apărute în site ca urmare a devirusării;
 • testarea site-ului și executarea unui backup final curat.

Securizarea site-ului web este obligatorie după o devirusare (pentru că site-ul web poate fi vulnerabil în continuare) și este recomandată pentru orice site web, pentru prevenirea infectării sau compromiterii în urma unor atacuri ale hacker-ilor. Ca și în cazul devirusării, securizarea unui site web presupune urmarea mai multor pași ce depind de platforma CMS, și care se rezumă la:

 • realizarea unui backup inițial (pentru a evita pierderea de informații datorate unor erori sau incompatibilități);
 • evaluarea securității site-ului web și a serverului pe care este găzduit acesta;
 • remedierea problemelor de securitate ce țin de configurări neadecvate, parole slabe, breșe de securitate cunoscute;
 • actualizarea platformei CMS și a extensiilor/pluginurilor;
 • instalarea unui firewall și configurarea adecvată a acestuia;
 • setarea unor restricții și reguli de securitate și acces la nivelul serverului și site-ului web;
 • alte setări și configurări specifice, ce rezultă din evaluarea securității site-ului realizată anterior;
 • testarea site-ului web cu noile configurări și restricții impuse;
 • realizarea unui backup final.

Pentru Mai Multe informații Ne Puteți Contacta la tel. 0757 894 116
Sau Pe E-mail la: office@mnsit.ro