Oferim servicii IT complete, de la helpdesk si mentenanţă calculatoare la externalizarea completa a departamentului IT

REZOLVĂM PROBLEMELE ÎNAINTE SĂ SE ÎNTÂMPLE

Imaginați-vă că trec câteva luni fără să vă faceți griji pentru o problemă legată de IT. Fără probleme fizice cu echipamentele, cu actualizările sau integrarea software, fără frustrări în cazul in care un echipament devine nefunctional și fără somn pierdut în urma unei încălcări de securitate. Vă aflați departe de birou, simțind cu încredere că infrastructura IT  a companiei dvs. este îngrijită în totalitate.

Pe termen scurt si lung: Serviciile noastre de Mentenanta IT vă oferă cea mai bună valoare pentru bani. Oferă în mod proactiv integrare tehnologică, sisteme actualizate și asistență tehnică în orice moment – nu doar atunci când ceva nu mai funcționează.Îți satisfacem toate nevoile IT, plus crește eficiența și productivitatea echipei tale.

Controlați costurile cu infrastructura IT

Puteți scala costurile IT în funcție de cerințele dvs. și puteți plăti doar pentru ceea ce aveți nevoie. Indiferent de scăderea sau creșterea numarului de angajați.

Consilier IT de încredere

Prin monitorizarea regulată si administrarea infrastructurii IT de catre compania noastră. vom deveni consilierul dvs. de încredere.

Eficiență crescută

Prin externalizarea de servicii IT către o echipă de experți IT, în momentul în care aveți nevoie de sprijin suplimentar pentru proiecte, furnizorul dvs. de servicii IT, poate oferi personal suplimentar.

Investiții inițiale mici

Gestionarea serviciilor IT de catre noi, vă ajută să compensați investiția inițială a costurilor cu tehnologia, fără a mai cheltuii in viitor, mii de lei pentru hardware și software.

Scalarea Afacerii

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, structura sa de asistență trebuie să crească și ea. Când utilizați un serviciu de mentenanta IT puteți să vă extindeți afacerea mai mult sau mai putin cu o simplă discuție.

CARE SUNT BENEFICIILE PENTRU TINE?

  • Te bucuri de servicii IT premium si transparenta in contractare. Nu ne ferim sa oferim cele mai bune preturi, pentru ca am invatat exact de ce anume aveti nevoie.
  • Poti crea abonamente 100% personalizate. Am creat 4 abonamente standard, care insa pot fi adaptate in functiile de nevoile afacerii tale, pastrand avantajul preturilor.
  • Ai acces la suport IT gratuit, prompt, in termeni si indicatori de performanta garantati prin contract
  • Primesti preturi preferentiale la achizitionarea de noi produse/servicii IT pentru a-ti duce afacerea la nivelul urmator

Oferta noastra se prezinta sub forma unor servicii it organizate in abonamente lunare, concepute astfel incat sa reprezinte o solutie completa pentru nevoile clientilor nostri. Alegand un abonament lunar, beneficiati de avantajul unor costuri lunare fixe, predictibile si siguranta colaborarii cu un singur furnizor de servicii IT.

VA OFERIM SERVICII IT DE CALITATE

Venim in sprijinul companiilor cu o oferta completa de servicii IT, conceputa spre a substitui intreaga activitate a departamentului IT si chiar mai mult de atat. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor IT, astfel incat compania dvs. sa isi poata atinge obiectivele de afaceri.

Echipa noastra include mai multe departamente in care fiecare membru actioneaza in scopul identificarii si rezolvarii problemelor reale din cadrul sistemului dvs. IT. Specialistii nostri va pot acorda consultanta, va pot avertiza din timp in legatura cu aspecte it importante ce pot aparea, pot efectua depanari, hardware/software, pot crea retele, configura servere, crea site-uri s.a. Putem chiar sa va promovam afacerea in mediul online pentru a contribui la dezvoltarea business-ului dvs.

Serviciile noastre sunt implementate de o echipa de specialisti IT, pregatiti sa raspunda tuturor solicitarilor, oricat de complexe sau diverse: de la solicitari de servicii helpdesk la consultanta IT complexa, de la mentenanta si reparatii de echipamente IT, pana la gazduire si promovare site. De asemenea, poti alege sa externalizati intreaga activitate IT catre echipa MNS IT, capabila sa substituie cu succes si cu costuri reduse intregul departament IT.

EXPERIENTA NOASTRA IN SERVICII IT

MNS IT ofera solutii IT profesioniste pentru companiile mici si medii din jud. Bacau de mai bine de 10 ani avand in acest moment peste 50 de clienti a caror infrastructura IT o administram.

Ce oferim clientilor nostri? Prin intermediul nostru, dispun de cunostintele si serviciile “unui intreg departament IT”, cu costuri mai mici decat salariul unui singur angajat. Colaborand cu noi, fiecare client are satisfactia asigurarii unor servicii it de calitate si gasesc in noi un partener de business de incredere.

Obiectivul nostru este sa mentinem cel mai bun raport valoare/pret pentru serviciile it din oferta. Ne consideram un furnizor complet, care isi trateaza clientii cu respect si profesionalism.

INTERMEDIEM RELATIA DVS. CU FURNIZORII IT&C

In portofoliul nostru de servicii IT am inclus o varietate de activitati de mare interes pentru marea majoritate a companiilor.

Totusi, in situatia in care va confruntati cu o problema referitoare la achizitionarea anumitor produse sau servicii it care nu se regasesc in oferta noastra, nu trebuie sa pierdeti timp facand analiza ofertelor existente pe piata, mergand si discutand cu furnizorii respectivi. In urma acestora, de cele mai multe ori rezultatele nu vor fi cele mai stralucite, fie din cauza puterii de negociere scazute in relatia cu furnizorii respectivi, fie din cauza unei informari necorespunzatoare referitoare la serviciul respectiv. Noi detinem solutia acestor probleme. Specialistii nostri in negociere pot prelua comanda dvs. si vor identifica pe piata, oferta cea mai potrivita. Dispunem de avantajul unor relatii de parteneriat solide cu multi furnizori it pe baza carora va putem oferi produse si servicii de calitate la preturi preferentiale.

SUSTINEM O NOUA ABORDARE: REORGANIZAREA DEPARTAMENTULUI DE SERVICII IT

In prezent, companiile trec printr-un proces de reorganizare si incep sa se gandeasca serios la externalizarea proceselor si serviciilor it, perceputa ca o solutie care sa le ajute sa-si desfasoare activitatea la parametri optimi de performanta si cost.

Trebuie sa recunoastem, de ce ar avea nevoie o companie de un intreg departament it pentru servicii it ca optimizarea calculatoarelor, sau pentru rezolvarea problemelor tehnice ale statiilor de lucru..in conditiile in care obiectul de activitate al acesteia consta in..sa zicem consultanta business? Cu siguranta, o companie specializata va face aceste lucruri, mai bine, mai rapid si mai economic decat va reusi compania respectiva utilizand propriilor resurse umane.

Tot mai multe companii incep sa realizeze ca importanta lor consta in a adauga valoare business-ului si nu in a face servicii de rutina (intretinere, suport tehnic, call center). Acest lucru le va ajuta sa isi pastreze avantajul competitiv prin reducerii costurilor de timp, bani si efort.