Servicii web design

MNS IT vă oferă servicii de design web profesional la prețuri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: mentenanță și administrare site web, devirusare și securizare site-uri infectate cu malware, optimizare SEO și promovare online, design grafic și identitate companie, găzduire web și înregistrare nume de domenii.

Pentru noi, un site web reprezintă un proiect unic si complex, ce nu se rezumă la doar câteva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizare pentru utilizatori, securizarea site-ului web, partea de grafică (de la logo și iconițe la galerii foto), mentenanță sau găzduire etc. Fiecare proiect web este unic, iar acest fapt pornește de la dorințele și nevoile fiecărui client în parte.

Site-urile web pe care le realizăm sunt construite pe platforme CMS precum Joomla, Wordpress, Magento, Prestashop, OpenCart folosind framework-uri flexibile și puternice. Interfețele grafice sunt concepute pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile (web design responsive), fiind testate înainte de lansarea site-ului pe sisteme de operare și browsere diferite.

Optimizarea fiecărui site în parte pornește de la concepția structurii paginilor web, optimizarea textelor și a imaginilor, având ca focus principal atât viteza de încărcare a site-ului cât și optimizarea pentru motoarele de căutare SEO.

Creare site web de prezentare

Asigura-ti prezenta online printr-un site web care sa ofere clientilor tai date despre serviciile si produsele pe care le oferi, detalii de contact si alte informatii utile.Mentenanta,
securizare, devirusare site web

Noi nu doar construim site-uri web  Ne ocupam si de securizarea, devirusarea si mentenanta acestora.